TACIR

La Clínica Oftalmológica TACIR (Tècniques Avançades en Cirurgia Implanto-Refractiva) està situada al Centro Médico Teknon de Barcelona. Som un centre de referència en oftalmologia pels nostres estàndards de qualitat i per la utilització de les tecnologies més avançades. La nostra prioritat és oferir un tracte personal a tots i cadascun dels nostres pacients.

La Clínica Oftalmológica TACIR es va fundar en 1997 com a escissió del despatx oftalmológico creat pel Dr. Alfonso Castanera Pueyo en els anys 50, i va passar a formar part d'un entorn multidisciplinari com és el Centre Mèdic Teknon.

L'objectiu dels professionals que integren el nostre equip és realitzar una oftalmologia de qualitat i d'avantguarda, posant a l'abast del pacient els últims avanços i la tecnologia més moderna per solucionar el seu problema visual de manera ràpida, segura i eficaç.

La Clínica Oftalmológica TACIR ofereix un servei integral que cobreix totes les especialitats de l'Oftalmologia, entre elles:

INSTAL·LACIONS

La Clínica Oftalmológica TACIR es troba situada dins del campus del Centre Mèdic Teknon, un dels hospitals de major renom per les seves modernes instal·lacions. El fet de tractar-se d'un centre multidisciplinari, ja que compta amb més de 400 especialistes de reconegut prestigi internacional, i que disposa de la tecnologia mèdica més avançada, fa que els nostres pacients puguin disposar d'un espai on es doni atenció a totes les seves necessitats mèdiques. Perquè els ulls formen part del cos, cuidi els seus ulls amb els millors oftalmòlegs en un entorn amb els millors especialistes.