Estètica i Rejoveniment

El procés d'envelliment és alguna cosa inevitable i que a tothom ens arriba. Però existeixen mètodes per poder retardar la seva aparició o enlentir la seva evolució. Al nostre centre som pioners en l'aplicació de tractaments de regeneració tissular -Endoret®-, encaminats a millorar la consistència, hidratació i lluminositat de la pell.

Els nostres professionals també són experts en tractaments oculoplàstics i reconstructius, com la blefaroplàstia, que permeten eliminar les borses i arrugues que apareixen en les parpelles i al voltant dels ulls.

Regeneració tissular (Endoret®):

Consisteix en l'extracció de sang per sotmetre-la a un tractament innovador mitjançant el qual s'aconsegueix separar i extreure unes proteïnes amb gran poder regenerador. Posteriorment, aquestes proteïnes poden utilitzar-se de diferents formes:

 

Microinfiltracions: A partir dels 35 de forma preventiva, per ralentir el procés d'envelliment de la pell, o a partir dels 45, amb finalitats regeneratives o correctius, es poden realitzar petites microinfiltracions en parpelles i tota la zona que envolta als ulls. Amb això aconseguim rejovenir el nostre rostre, augmentant la consistència de la pell, fent-la més tersa i lluminosa.

També es poden realitzar microinfiltracions en les cicatrius generades durant les cirurgia de parpelles (blefaroplàstia) per accelerar el procés de cicatrització.

Tractament de l'ull sec: El sèrum extret de la sang del pacient pot ser envasat en unitats monodosis per ser aplicat com a col·liri i tractar així diferents patologies, entre elles la síndrome de l'ull sec.

El principal avantatge de tots aquests tractaments de regeneració tissular és que en usar la pròpia sang del pacient la possibilitat de rebot, aparició d'efectes secundaris o d'incompatibilitats és nul·la

Blefaroplàstia o cirurgia de parpelles:

És la tècnica quirúrgica per eliminar les borses, arrugues i excés de pell que es forma al voltant dels ulls amb l'edat. La cirurgia és indolora, de caràcter ambulatori (no necessita hospitalització) i es realitza únicament sota anestèsia local. En alguns casos és necessari realitzar embenatges compressius per evitar l'efecte antiestètic dels hematomes, per la qual cosa el pacient pot romandre a l'hospital algunes hores més. Al voltant del cinquè dia després de la intervenció es retiren els punts de sutura i al cap d'uns pocs dies més la recuperació és pràcticament total.